Valentinovo razvajanje

Valentinovo ni več samo praznik zaljubljenih, ampak tudi dan ljubezni, pozornosti in spoštovanja do nam ljube osebe. Vsak odnos je edinstven in originalen, zakaj ga ne bi ob tem dnevu ljubljeni osebi izkazali s povabilom v gostilno Belvedur, kjer bomo za vas pripravili ponudbo jedi inspiriranih z ljubeznijo in pozornostjo, skupaj z izbranimi vini in kančkom nagajivosti.

V petek, 14.02.2014 od 13:00 ure dalje, vam bo Sandi pripravil poseben Valentinov meni:

1 ~ Pozdrav iz kuhinje in aperitiv (penina Capris)
2 ~ Hobotnica na solati s perigojskim tartufom in jagodami
3 ~ Domači fuži z gobami
4 ~ Ombolo ali pečenica s pečenim domačim treviškim radičem
5 ~ Valentinova sladica in kozarec rumenega moškata

Cena menija je 20,00 € na osebo.

Dopolnite Valentinov dan

Presenetite ljubljeno osebo tako, da ji poleg kulinaričnih užitkov podarite popolno čutno doživetje. Odmaknjenost od mestnega vrveža izkoristite za romantičen sprehod v idiličnem podeželskem okolju Slovenske Istre in na koncu dneva prenočevanje pri naših prijateljih v bližnji, mirni in le malo odmaknjeni vasici Topolovec, kjer je iz starih ruševin nastala čudovita kamnita Istrska hiša. Gostitelja Sonja in Bojan sta v njej ohranila avtentičnost okolja, v katerem hiša stoji, hkrati pa sta jo začinila s starimi predmeti in pohištvom, ki so plod njune ustvarjalnosti. Več na: CasaIstriana …

Za rezervacije in vse ostale dodatne informacije smo dosegljivi preko naše spletne strani, na e-mail: info@gostilna-belvedur.si ali na tel. številki: +386 51 385 607 oz. +376 5 657 40 22.

Vljudno vabljeni!