Valentinovo, jedi iz divjačine

Meseca divjačinskih jedi in specialitet

Gostilna Belvedur je letošnji februar in marec posvetila specialitetam in različnim jedem iz divjačine ter tartufi. Tako bomo pripravljali pečenke iz divjega prašiča, divjačinske golaže, medaljoni in zrezki na različne načine, vse obogateno s tartufi in izvirnimi domačimi prilogami.

Neoporečnost in kvaliteto divjačine zagotavljata renomirana dobavitelja NIMROD d.o.o., Škofja Loka ter Mesnica Vergan, Koper.

Valentinovo

Valentinov meni

Valentinov meni

Nismo pozabili niti na dan ljubezni. Zato smo 14. in 15. februarja za vse zaljubljene in tiste, ki se imajo radi pripravili poseben meni za razvajanje. Vsebino menija si lahko ogledate s klikom na sliko.

Ker k dobri jedi paše tudi dobra kapljica, boste lahko izbirali med izbranimi domačimi in buteljčnimi vini. Pri tem vam lahko, če želite, svetuje priznan vinar in sommelier II. stopnje Krapež Martin, ki je tudi en od naših hišnih kletarjev.

Ker je zanimanje izjemno, priporočamo rezervacije!