CasaIstriana

Našim gostom ponujamo tudi možnost prenočevanja pri naših prijateljih v bližnji, mirni in malo odmaknjeni vasici Topolovec v notranjosti slovenske Istre, kjer je iz starih ruševin nastala kamnita Istrska hiša. Gostitelja Sonja in Bojan sta v njej ohranila avtentičnost okolja, v katerem hiša stoji, hkrati pa sta jo začinila s starimi predmeti in pohištvom, ki so plod njune ustvarjalnosti.

Hiša je zgrajena v starem istrskem slogu, kar daje občutek pristnosti in povezanosti z okoljem. Tudi sama opremljenost le še pudarja to pristnost in ustvarja umirjeno vzdušje, ki se še posebej odraža v skupni jedilnici, sobah in zunanjih prostorih. Hiša ima lastno dvorišče ter nudi možnost intimnega vzdušja.

Na voljo je apartma z dvema spalnicama, kopalnico, ločenim WC, kuhinjo za 8 oseb ter hiša s tremi dvoposteljnimi sobami s kopalnico, tremi pomožnimi ležišči, kuhinjo, dnevnim in družabnim prostorom. Možen je najem posamezne sobe s kopalnico ali najem celotnega objekta. Vse sobe so opremljene v prijetnem domačem slogu.

K očarljivosti hiše pripomore tudi razgled na umirjeno primorsko pokrajino, kjer v sončnem vremenu pogled seže vse do morja.

Več na: CasaIstriana