1.maj na Belvedurju

Za prihajajoče praznike bo pri nas spet veselo. Praznovanje pri nas se bo začelo že 30.04. ob 21:00 uri s tradicionalnim kresom, ki ga bodo popestrili domači harmonikaši iz okoliških vasi. Na sam praznik dela, 01.05. okoli 12:00 ure nas bo godba na pihala iz Sv. Antona z budnicami in koračnicami spominjala na pretekle (boljše!) čase. Tradicija, ki se ohranja že skoraj 50 let!

Duo GO2TI: Goran Velikonja in Tina Posega

Prav tako 01.maja nas bo 18:00 ure dalje nas bo zabaval in dvigal razpoloženje duo GO2TI, ki ga tvorita Goran Velikonja, še bolj znan kot Vitorjo od nepozabnih DU-JES ter Tina Posega. Duo preigrava popularno glasbo, ki je na takih »žurkah« dobrodošla, plesna, popularna. Zanimiv je »unplugged« koncertni vložek, ki popestri večer. Glasbene zvrsti so od dalmatinske, slovenske, italijanske, angleške pa do domače slovenske s harmoniko. Vmes je zelo dosti humorja, stand up komedije, po potrebi tudi igric in ostalih vložkov. S svojim znanjem in izkušnjami je glasbeni duet prava izbira za lep večer. Enkrat ni nobenkrat, zato nas bodo zabavali tudi 02.maja, ravno tako s pričetkom ob 18:00 uri. Dobra zabava in obilo dobre volje so zajamčeni!

Dean Semolič

03.05. ob 21:00 uri nas bo v čarobni svet glasbe s svojim muziciranjem popeljal skladatelj in pianist Dean Semolič, tokrat kot kantavtor s kitaro in avtorsko glasbo. Je pravi glasbenik od las do podplatov, predvsem pa glasbenik s srcem in idejami, raznovrstnež, ki vse zna. Je vrhunski pianist, kitarist, pevec, skladatelj, aranžer, giblje se med klasiko in jazzom pa med šansono in pop glasbo. Zajamčen užitek ob poslušanju!

Pa presenečenje… po dobrih dvajsetih letih bomo na Belvedurju spet imeli vola na ražnju, ki ga bodo pekli prekaljeni istrski mesarji! Seveda ne bo izostala tudi vsa ostala ponudbe gostilne Belvedur!

Pridružite se nam v prvomajskem praznovanju!
Vstop je prost!